SBCC

 
Alltså min skola. Så jäkla fin. Det känns som jag är i en drömstad och jag kan inte riktigt
fatta att den här staden ska bli mitt nya hem i ett år. Känns galet bra.
 
Idag har varit ytterligare en lite speciell dag på skolan. Jag har pratat med svenskar, holländare
och en massa amerikanska lärare/advisors hela dagen och redan nu känner några av rådgivarna
igen mig både i- och utanför skolan haha. Anledningen är antagligen att det har strulat lite för mig
med vissa saker.. För det första så insåg jag att den här introduktionsveckan fortsätter ändå till nästa vecka vilket jag inte skulle kunna stanna till eftersom vi redan på fredag åker mot San Franscisco med familjen! Därmed fick jag prata med olika rådgivare och kom till sist fram till en plan som skulle fungera för mig. (Jag får flytta fram den delen av introduktionsveckan till 14 augusti när fler folk kommer hit). 
Nästa problem fick jag då jag&de andra svenskarna gick till fel klassrum och satte oss. Efter ca 30 minuter fick jag till slut räcka upp handen och fråga om jag verkligen skulle vara där. Det skulle jag inte. Inte de andra svenskarna heller för den delen.
Sen gick jag till ett klassrum där de skulle hjälpa till med att registrera sig för kurser. Jag var den enda som dök upp så på så sätt fick lärarna inte så mycket mer att fokusera på än att hjälpa mig! Kändes lite awkward men.
 
Det är så sjukt svårt att sammanfatta en hel skoldag i bara lite text, men det här är nog i princip det som hände i dag i alla fall. Plus massa småsaker såklart.