Slutet av oktober

 
Kort sammanfattning från dagarna sen i lördags:
 
Söndag: Blev trots allt ingen pluggdag. Åkte ner downtown och satte mig på starbucks med en iste och skypade med en saknad Lovisa, pratade med en annan saknad vän, Johanna (som befann sig i Chicago just då) och mötte sen upp Daniella och Charlotte för att leta reda på Halloweenkostym! Slutade med att jag köpte svarta änglavingar och gloria = black angel! Innan jag åkte hem gick vi till yogurtland och unnade oss en froyo. Kommer inte ihåg så mycket från resten av den dagen så förmodligen gjorde jag inte så mycket mer..
 
Måndag: Dansklass, äntligen! Vi dansade till Michael Jacksons Halloween-Thriller sång och det var sjukt kul. Sen träffade jag Johanna en kortis innan jag åkte hem och pluggade.
 
Tisdag: Skola, håltimma, tvätta kläder, skola, plugg och så avslutades kvällen med filmväll tsm med Bianca och Kenny! Memento såg vi - förvirrande film haha. Inte världens bästa, men helt ok!
 
Nu ska jag dra till skolan och dansaaaa, ciao!
 
 
 
 

fredag + lördag

 
Jag känner mig duktig som uppdaterar så pass ofta faktiskt, men å andra sidan - om jag inte gjorde det så skulle jag antagligen glömma bort allting. Sen i torsdags har jag ätit sjukt god mat på Chilli's med Julia&Linnea, sett en av de roligaste filmerna någonsin - Crazy Stupid Love, tagit en springrunda i solnedgången med Bianca, ätit massa godis, gått på dejt på Santa Barbara Zoo, badat jacuzzi och varit allmänt flummig under hela eftermiddagen/kvällen. Väldigt bra helg än så länge.
 
Imorn blir det plugg dock, inte lika roligt. Men kanske drar till något café någonstans för att få dagen att bli lite mysigare!
 

överaskningar

 
Uppdatering på tisdagsinlägget + dagens händelser.
Så, efter att jag skrivit inlägget igår fortsatte kvällen med ett besök av en fin kille som hade med sig fina blommor till mig. En helt vanlig onsdagskväll, det är sånt som bara händer här! Fick dem av Kenny som är nära vän med mina roommates och pluggar samma klasser som Nicole och Bianca. Väldigt gulligt var det i allafall och jag blev väldigt glad!
 
Något annat som jag missade att skriva var att jag fick ett paket av kära familjen med svenskt godis!! wunderbart, tack fina ni! Kan ju också nämna, i och med översta bilden, att jag gjorde bananpannkakor till frukost samma dag haha. Om ni var intresserade eller så (:
 
Och idag då. Har inte så mycket att skriva eftersom det inte hänt så mycket: gick till skolan, stannade och åt lunch med en kille i min grafklass, åkte hem, låg vid poolen någon timma och resten av tiden har jag bara tagit det lungt, duschat, kollat på PPL avsnittet och lite plugg!
Helt sjukt att det redan är fredag imorgon igen. galet.