20th Birthdayyyyyy

 
Tack alla som grattade och var med och firade min dag!! Den var amazing.
 
 

this weekend

 
Jag har ju redan berättat lite om helgen som var, att jag hade dansshow och genrep osv men förutom det så hann jag med lite annat också! Många matdejter bland annat. I princip hela fredagen och lördagen spenderades backstage men lördag kväll gick jag ändå ut. Träffade nytt folk och hade väldigt kul!
Söndagen blev en slappardag ute i solen. Först poolhäng och sen bargeque med Bianca och Scotty (hennes pojkvän). Fösökte mig på lite plugg också men det blev inte så mycket av det..
Vaknade upp sjuk på söndagen också och nu har det blivit värre. Skippade min älskade dansklass idag och åkte hem mellan mina lektioner för att vila. Slutade med att jag sov i nästan tre timmar i sträck, vaknade 20 minuter innan jag var tvungen att åka tillbaka till skolan. Hatar förskylningar.
 
 

last weekend

 
Berättade aldrig om förra helgen, när jag åkte till San Luis Obisbo med Bianca.
Hennes pojkvän bor där så hon åker dit var och varannan helg så den här gången 
bestämde jag mig för att följa med! Har varit där med henne en gång tidigare och ytterligare
en gång innan det med min familj på semester men enna gången var helt klart den bästa, 100% amerikansk. Vi spelade baseball en dag, grillade barbeque, besökte colleget som Biancas pojkvän går på, spelade ölspel, tv-spel, åkte downtown, åt sjukt god mat.. Väldigt bra helg! :)