Riktig semesterkänsla

 
Befinner oss i San Diego nu, har redan varit här i några dagar och gillar det extremt mycket! Känns som ett mindre och gulligare LA eller ett mycket större Santa Barbara. Finns både storstad, små gulliga områden och fina stränder här. Dessutom bor vi i ett hus nu som vi har hyrt i en vecka, det gör det hela lite extra bra - bättre än att bo 4 pers i ett hotellrum.
 
Hittills har vi varit på stranden, strosat runt på Coronado Island, kollat in lite affärer, badat jacuzzi, grillat kött, druckit vin och mest relaxat. Idag ska vi gå på San Diego Zoo vilket är ett av de största i världen!
 
 
 

Vegas baby

 
Så här är bilderna från Las Vegas också! Vi stannade tre nätter i Vegas varav en dag spenderades ute i Grand Canyon. Hade inga som helst förväntningar på Las Vegas, trodde faktiskt det skulle bli rätt segt och händelselöst med tanke på 21 års gränserna överallt. Men icke, det var sjukt coolt att uppleva staden och gå på The Strip (den kända gatan i Vegas). Kan lätt tänka mig att åka tillbaka igen när jag fyllt 21 och faktiskt kan utnyttja allt som går att göra!