American thanksgiving

 
Befinner mig just nu uppe i San Francisco området tillsammans med Griffin och hans familj. Vi åkte upp hit i onsdags för att fira thanksgiving och kommer stanna här till söndag (5 dagar totalt). Thanksgiving var igår och jag var taggad på att fira det på ett riktigt amerikanskt vis. Förra året firade jag med mest internationella vänner hemma i min lägenhet så i år var det kul att få vara med i ett familjefirande! Vad har jag att säga om det då? Jag älskart. Maten var så sjukt god (måste erkänna att den slår julmat..) och jag hade en riktigt trevlig dag med tacksamma människor. Dagen startade med ett 5km lopp som hela Griffins familj hade signat upp för. Det var kallt men en bra start ändå. Jag fick dessutom testa på två thanksgiving middagar, hans mammas och sen hans pappas vilket var kul.
 
Idag har jag varit och shoppat på black friday rean. Åkte downtown i Walnut creek med Griffin och hans syster. Slutade med att jag och hans syster shoppade medan han åkte till en kompis istället. Kanske var lika bra det haha. Köpte inte mycket men är ändå nöjd.
 
Ikväll ska vi ut och äta med familjen och kanske umgås med Griffins kompisar senare ikväll.
Trivs så himla bra här, skönt att bryta vardagen i SB lite grann.
 
 
 

SUNRISE

 
att vakna upp i panik klockan 05.18 av pojkvännen som frågar om vi inte borde vara vakna än och inse att alarmet på 05.00 aldrig ringde var en tuff start på dagen. Men så värt det. Jag Estelle och Griffin bestämde oss nämligen för att passa på att använda hyrbilen så mycket som möjligt genom att åka upp i bergen och se soluppgången tidigt på söndagsmorgonen. Det var en häftig upplevelse minst sagt, helt underbart fint och härligt. Vi tog med oss täcken och filtar och frukost och la oss ner på berget och solade efter vi sett solen gå upp. Frihetskänslan av att vara ute i naturen så tidigt på morgonen och se dagen komma var underbar.
 
 

Santa Monica

 
Att hyra en bil i 24 timmar var sååå värt det denna helg! Friheten av att kunna ta sig vart som helst när som helst är helt underbar. I lördags hade jag, Griffin, Estelle och Flora bestämt att vi skulle åka ner till Santa Monica över dagen och vi hade en riktigt bra dag där! Skönt att åka iväg och se något annat ett litet tag.