Digital Darkroom

 
 
 
Har inte varit sa bra pa att ta bilder pa senaste, sa darfor tankte jag att jag kan ladda upp lite bilder som jag har jobbat med under en av mina lektioner, Digital Darkroom. For dem som inte vet vad det ar for slags klass sa visar bilderna ovanfor ganska bra vad det handlar om. Redigering och manupulering av bilder. Sant som jag alskade att halla pa med for nagra ar sen och trottnade pa men har nu upptackt hur roligt jag tycker det ar igen!
 
Vet foresten inte varfor inte mina svenska bokstaver inte fungerar att anvanda, jag sitter vid min svenska dator och skriver men nagot har hant och jag vet inte vad sa jag hoppas ni kan lasa vad jag skriver anda!
 
 

hej på dej

 
två helger med underbara människor, roliga event, god mat och många drinkkvällar har passerat. Älskar att vara ledig på fredagar, gör helgen så mycket längre och bättre. Idag måste jag tyvärr ta tag i massa plugg dock, så otaggad som man kan bli men jag får väl bita ihop och försöka ta mig igenom denna terminen ändå. Vill ha helg hela tiden. Vill resa. Vill ha pengar till det.
 
 
 

ett bra veckoslut

 
Ännu en vecka har passerat och jag har nu varit här i lite mer än 2 månader sen jag var hemma i Sverige över sommaren. Har 4 månader kvar innan jag flyger hem till jul. Vad som händer efter det är fortfarande oklart och får visa sig med tiden. Om jag kan lura med mig Griffin till Sverige så kommer han troligtvis lura mig tillbaka till Santa Barbara efter jul igen så vi får se vad som händer!
 
Denna helg bestod av solnedgångar, vänner, spelkvällar, plugg, utomhusaktiviteter och avslappning (+ lite shopping, var länge sen sist). Känner att skolan tar mer plats igen, med test på gång och en ny klass som startar snart (atsronomi). Med tanke på skoltröttheten så kan det bli antingen bra eller dåligt med nya klasser och mer plugg. Det gör mig antingen mer engagerad eller mer trött..