en månad i Santa Barbara

 
Good news! Jag bor numera i en tvåa downtown med bästa läget någonsin (när skola, strand och shopping), tillsammans med Griffin. Vi hittade detta ställe dagen innan vi flyttade ut från den gamla lägenheten och var hemlösa i tre dagar innan vi kunde flytta in. Vänners soffor, sängar och hotell löste det problemet på ett bra sätt och nu är vi mitt uppe i flyttkaos med flyttlådor överallt. Men det gör inget. Nu har jag någonstans att bo iallafall!
 
Jag kände att det var dags för ett bildbombsinlägg då jag inte laddat upp många bilder alls på senaste. Jag vet att det är extremt mycket matbilder, kan bara inte hjälpa det. Mat är för bra för att inte visas upp. Enligt mig. Men jag är beroende av det så..
 
Jag låter bilderna tala för sig själva om vad jag har haft för mig, annars skulle detta inlägg aldrig ta slut. 
puss!
 
 

en söndagskväll

 
I söndags åkte jag och Griffin downtown för att kolla på en lägenhet (igen, ingen tur med boende än så länge), sen mötte vi upp Mimmi och Estelle på stranden för att spela beach volleyball. Jag och Estelle tar Beach Volleyball-klassen tillsammans och har bestämt att vi ska försöka öva så mycket som möjligt på helgerna (för skojs skull och för att vi suger). Stannade kvar ett bra tag på stranden fram till solnedgången, så himla fint. Gick sen till state street och käkade sushi, bra avslut på veckan.
 
Nu är det ny vecka igen och den har startat väldigt bra. Keramik och dans var på skolschemat idag och när jag kom hem så blev jag senare bemött av en fin pojkvän med blommor och reese's till mig. Kan inte klaga.
 
Vet att uppdaterandet har varit segt från min sida på senaste.. Ska försöka tänka på det och ta mer tid till det!
 
 

långhelg

 
 Så, första skolveckan avklarad och nu är även långhelgen (torsdag-måndag) över. Lediga idag pga. labor day!
Har varit en bra start på terminen och jag gillar alla mina klasser än så länge. Min favorit är helt klart beach volleyball, sjukt roligt och väldigt bra träning också! 
Under helgen har jag hunnit med att utforska downtown, äta god mat, leta lägenhet, festa, strand- och poolhäng och ta det lugnt. Redo för andra skolveckan nu!