petroglyphs

 
Sista Hawaiiinlägget nu. När dessa bilder togs höll jag på att svimma av hetta då vi var tvugna att hajka igenom skog och gå på stigar utan skugga i 40 grader. Vad vi vandrade mot var petroglyphs (stenristningar) vilket var coolt att se. 
Vid stranden fick vi även se lite fiske. En kille hade fångat en blå platt fisk som han inte riktigt visste vad han skulle göra med. Det är konstigt att tänka sig att blåa, gula och röda fiskar är lika vanliga i Hawaii som abborrar och mörtar i Sverige.
 

Mer Hawaii

 
Glömde halvt att jag inte laddat upp resten av bilderna från Hawaii än. Dessa är från själva hotellområdet där vi bodde. Vi hade föresten den förmodligaste lyxigaste sviten jag någonsin bott i. Hotellområdet var inte så dumt heller med tre barer, tre pooler, hav, palmer, hängmattor och delfiner.

Snorkling och Lava Tubes

 
Nu är jag i Lafayette, CA, där jag kommer spendera min resterande tid här i USA. Idag har jag mest suttit och kollat igenom bilder från Hawaii så nu kommer det komma några inlägg med Hawaiiäventyr.
 
Dessa bilder är från en dag vi tog bilen och åkte till Captain Cook Monument för att snorkla. Jag och Griffin hyrde en kajak och paddlade ut till monumentet där den bästa snorklingen skulle vara. Fram och tillbaka tog det säkert 1 timma att paddla men det var så värt det.
På vägen tillbaka till vårt hotell stannade vi på Annie's Burgers för att äta och sen åkte vi förbi en lavatunnel som vi också stannade vid och gick igenom.