Let it rain

 
Vad gör man när hela världen vänds upp och ner? När det känns som någon slagit av eller på en knapp inuti en och helt plötsligt ändras allting. Allt som var så självklart är inte det längre. Allt jag brukade älska att göra har istället blivit till rädslor. Och jag väntar på att rädslorna ska dö ut, att det ska bli som vanligt igen. Och kanske blir det så, men troligtvis inte på samma sätt.
En vän sa en gång till mig att 21 är det året då du kommer förändras som mest. Jag tror att hon kan ha haft rätt i det. Det har definitivt varit det jobbigaste känslomässiga året hittills i alla fall. Jag vet inte om det har märkts utåt, jag har trots allt varit väldigt glad mestadels. Och det är jag fortfarande. Mina rädslor ska inte få förstöra något. Jag kanske bara får kompromissa lite mer, det är allt. 
Tack vare min underbara familj, släkt och vänner så känns det mycket lättare i alla fall. Kan inte säga det för många gånger. Det känns så jävla bra att veta att ni finns där.
 
Är lite småbesatt av denna sång just nu. Beskriver allt rätt bra.
 
 

I en levande stad

 
Hälsade på min fina Lovisa i Paris för några dagar sen och fick uppleva en sida av staden som inte bara intresserar turisterna. Att få dricka gott franskt kaffe (gjort av självaste baristan Lovisa), sitta med vin och böcker i parker, gå på museum, dricka öl på en tågrälsbar och se solen gå ner från ett tak med utsikt över hela Paris med en av världens bästa personer är mer än man kan önska sig. 
Att jag dagen innan jag skulle åka hem igen insåg att jag hade en dag kvar i paris (glömde visst att dubbelkolla flygbiljetterna) gjorde inte ett dugg heller då den sista extra dagen spenderades ute i en park med böcker, musik och fika.
 
Efter denna resa har jag en ny punkt på min bucketlist: Bo i storstad.
 
 

Götlaborg

 
Helgen som varit spenderade jag med familj och släkt i Göteborg. Morbror flyttade dit i våras så nu var det dags för oss alla att komma och hälsa på. Hela helgen var så otroligt bra, verkligen över förväntan. Uppskattar verkligen att umgås med familj och släkt, det kändes behövligt faktiskt.
Att vi åkte karuseller en hel dag på liseberg, åt god mat och fick upptäcka nya fina delar av staden kan ha varit en en liten bidragare till hur bra helgen blev också ;)