Den första snön

 
Första snön har landat i Örebro och det känns rätt mysigt. Nu har jag varit hemma i Sverige i en vecka och börjar komma till ro. Jag har hållt mig sysselsatt varje minut av varje dag känns det som, delvis med att "renovera" mitt rum, träffa kompisar, träffa släkt, fira namnsdag, packa upp väskor, baka, shoppa osv. Om två veckor kommer Griffin hit och jag längtar tills dess. Vara ifrån varandra är alltid jobbigt, även om det är långt ifrån de 3 månader vi var ifrån varandra i somras. 
 
Mina framtidsplaner just nu är att söka jobb, få ett jobb och sen ta allt som det kommer.
 
 

Hejdå Cali

 
Då var det dags igen. Framför mig har jag en 24 timmars resa minus tidsskillnaden. Det blir nog en 24 timmar allt som allt om inte annat, med bilresor till och från flygplatserna.
 
Den senaste 1.5 veckan har jag varit sjuk och inte kunnat göra så mycket alls. Under dagarna har jag vilat för att ha energi att kunna umgås eller gå ut och äta någonstans på kvällen. Igår bestämde jag mig dock för att inte låta förkylningen förstöra, så jag och Griffin åkte in till San Francisco och gick till Academy of Science. Perfekt dag som avslutades med middag hos hans pappa.

De andra kvällarna har varit upptagna av hejdå-middagar, ölprovning hos Merissa, spelkvällar och biomys.

Att komma tillbaka till Sverige känns både bra och jobbigt. Jobbigt att lämna alla här, då man hinner forma ett nytt liv och träffa massa nya människor under 3 månader. Samtidigt saknar jag såklart vänner och familj där hemma. Och jag längtar efter jul. Om ca 3 veckor kommer Griffin till Sverige också, då blir det extra bra.

 

  

trick or treat

 
Oktober är nu över och denna helg var tillägnad åt att fira högtiden som avslutar månaden. I sista minut fick jag låna en kostym och gick ut och festade som hippiehäxa på lördagskvällen. Griffin matchade genom att klä sig i multifärgad tröja, hårband och flip flops.
Förutom firande har vi umgåtts mycket med Griffins pappas familj, ätit god grillad mat, tittat på film och gått ut på promenader. I fredags vaknade vi före solnedgången och gick upp några kullar för att filma fina vyer med Griffins nya drone. 
Nu har jag mindre än två veckor kvar i Amerika och jag ska försöka ta vara på varenda stråle av solsken innan jag drar tillbaka till ett kallare Sverige.