Life Update

 
Halva tiden har nästan redan gått nu och jag vill helst inte tänka på det. Jag älskar verkligen Kalifornien, alla olika delar av staten. I Santa Barbara levde jag studentlivet i en solig beach stad och nu lever jag vardagsliv/yrkesliv i bergiga San Francisco området. Det är en stor skillnad men jag uppskattar de båda levnadssätten lika mycket.
 
De senaste veckorna har varit mer upplevelserika. Jag har varit på min första baseball match, "praktiserat" på Jae's (Griffins mammas) jobb inne i San Francisco, varit på lunch- och fikadejter med vänner, festat, gått på olika barer, varit vid poolen, hajkat, ätit ute, varit på zumbaträningar...
 
Ikväll ska vi åka och fira en kompis som fyller år men förutom det så är helgplanerna inte bestämda än.
Nästa helg är planerad dock, då vi ska ta en roadtrip till Seattle och stanna där i några nätter :)
 
 

Lafayette

 
Nu har jag bott i Lafayette i två veckor och börjar känna mig hemma här. Det gick väldigt snabbt och bra att komma över jetlagen och sätta igång med vardagslivet på en gång. Under veckodagarna jobbar jag några timmar som barnsittare åt Griffins lillebror och utöver det så försöker jag fortfarande jobba så mycket som möjligt med grafisk design (för mig själv). Förra veckan var intressant dock, då jag fick följa med Jae (Griffins mamma) till hennes jobb och hjälpa till med ett designprojekt. Deras designer var bortrest och ingen kunde använda programmet som projektet var skapat i, vilket jag har använt extremt mycket. 
Det var en upplevelse bara det att sitta på ett kontor i San Francisco och extra roligt då det verkligen märkes att de uppskattade att jag var där. 
 
Idag är det lördag och jag har lovat att vara barnvakt åt fyra ungar hela kvällen. Vi får se hur det går!