21års firande

 
Dessa bilder togs förra helgen då vi firade Camilla som nu fyllt 21 år. Hon bjöd på supergoda smårätter och bål i en helt sjukt snygg lägenhet innan vi alla drog vidare mot krogen. 
 
 

En trip till Tyskland

 
Jag berättade kanske inte att jag, Griffin och Lovisa skulle till Düsseldorf? Det var iallafall min julklapp till Griffin och Lovisas födelsedagsönskan att åka. Jag och Griffin stannade i 3 nätter medan Lovisa kom och stannade 1 natt. Under de få dagarna i Düsseldorf hann vi med mycket och hade det riktigt bra. De tyska frukostarna och caféerna var det jag blev mest förälskad i. Den billiga alkoholen var det inte heller något fel på.
 
Förutom att äta och dricka så gjorde vi en hel del annat. Vi besökte bland annat ett fotomuseum och en konsthall med skulpturer, glas och tavlor. Griffin och jag åkte också upp i det kända tornet Rheinturm och fick se hela staden från ett annat perspektiv vilket var riktigt coolt.
 
 

nyårsafton

 
Det blev en hyfsat lugn kväll i torsdags då nya året firades in med fina vänner. Vi åt trerätters, drack vin, spelade spel och sköt raketer. Precis lagom av vad man vill ha.
2016 har börjat bra och jag ser fram emot det här året väldigt mycket. Förändring är något som är viktigt för mig och jag tror att detta år kommer bjuda på mycket sådant.
 
Nästa helg, vilket är om några dagar, åker jag och Griffin till Tyskland på en weekend resa. Möter även Lovisa där på söndagen då hon kommer ta sig dit för att fira hennes födelsedag med oss. Blir första gången jag besöker tyskland och jag är förväntansfull.