Friday's photosInnan jag börjar berätta om gårdagen (fredag) så kan jag snabbt nämna att torsdagen i skolan var rätt crazy. Jag försökte som sagt crasha massa engelskaklasser men varenda en var fullproppad så tillslut var jag tvungen att börja fundera ut andra alternativ. Det slutade med att jag testade en psykologiklass - which I loved! Jag har aldrig någonsin pluggat psykologi förut så jag visste knappt vad det var men så fort som lektionen började så insåg jag att jag tyckte det var sjukt intressant! Så det slutade bra tillslut ändå. Förutom att jag har 5.5 timmars håltimma mellan min första tis+tors lektion och psykologin.. Men jag överlever!

Och så fredagen då. Det började med en 5 timmars lång fotolektion i skolan, 8am-1pm, som var väldigt långtråkig. Läraren gick igenom saker som jag redan hört typ 10 gånger och det märktes verkligen att hon pratade till en nybörjarklass.. Vilket jag känner att jag inte riktigt passar in i. Men det blir nog bättre när vi väl börjar få fotouppgifter och sånt! Efter skolan gick jag till stan för att möta upp Julia och äta lunch. Lunchen övergick i en liten shoppingrunda och jag fick med mig några kassar med reasaker (såklart) hem. Det var dock galet varmt ute och jag gick runt med en svart byxdress med dubbla lager och läder. Inte så skönt i 34 graders värme (i skuggan).. Men det var en bra dag i alla fall!

Första bilden på alla roommates tillsammans! Nicole, jag, Summer & Bianca.
 
Senare på kvällen drog jag och mina roommates ut till Isla Vista igen. Träffade massor med folk och det är alltid lika kul att få höra alla kommentarer om mitt hår och det faktum att jag är svensk! Jag skojar verkligen inte när jag säger att minst 2 personer kommenterar mitt hår VARJE DAG. Men det är så roligt och jag blir väldigt glad av det varje gång! Något annat jag blir glad av är när folk inte kan höra att jag är från sverige när jag pratar. Det känns bra! Kvällen blev ett väldigt bra avslut på en bra dag i alla fall.