Monkey attackIgår lämnade vi Koh Tao och satte oss på en färja som nog varit det värsta jag varit med om. Panik, åksjuka och folk som kräktes var och varannan minut i plastpåsar.. Efter ca en timma fick vi iallafall tillslut gå av och vänta på en ny färja som inte alls var så illa. Efter färjan tog vi en buss och sedan fick vi byta till en annan buss för att tillslut bli avsläppta i Koh Sok National Park. Efter ytterligare en liten resa med taxi kom vi fram i regn och mörker till våran lilla bungalow. Vi kunde inte vara mer nöjda med vårat ställe iallafall. Hur mysigt som helst och supertrevliga värdar.

Vi ska bara stanna här i två nätter innan vi åker vidare mot Krabi men båda är otroligt glada över att vi ändå tog oss hit för det är så otroligt fint överallt. Och det bästa av allt: IDAG SÅG VI APOR. Det tog bara några minuter efter att vi hade gått in i nationalparken (jungeln) innan ett gäng apor kom fram till oss. Så himla coolt.

Vi fick låna cyklar från vårat resort och har därmed också fått oss en riktig workout idag när vi cyklade 1 mil fram och tillbaka till nationalparken i 35 grader.