a little bit of LA

 
När vi var sista veckan i LA bodde vi vid Huntington Beach i två dagar och resten av tiden i Hollywood. Huntington var supermysigt och jättefint, hade dock inte så mycket mer att göra än att gå till stranden eller äta. Hollywood har jag besökt ett antal gånger tidigare så alla turistsaker hoppade vi över denna gång! istället åkte vi på whale watching, Venice Beach, downtown LA, Beverly Center och gick på lite random gator i Hollywood.
 
Nu när jag är tillbaka i Sverige är det blandade känslor i mig. Känns jättehärligt att få vara här under den bästa sommarmånaden och träffa alla vänner och familj iallafall! Har lite sommarjobb nu framöver i två veckor och sen ska bla. min 20-års dag firas (lite sent), jag ska åka till Göteborg (hälsa på Johanna) och så ska jag försöka umgås så mycket som möjligt med folket här hemma :)
 
 

I'm home!

 
Tänkte bara säga att jag är tillbaka i Sverige nu och att jag kommer stanna en månad innan jag flyger tillbaka. Uppdateringar från senaste veckan kommer så fort jag har ork till det. Nu ska jag bara njuta av att vara här och se till att relaxa för att bli av med jet lag!