Not that kind of girl

 
Så här har senaste veckan i mitt liv sett ut. I princip. Mellan kattgos, spelkvällar, restaurangbesök och bokrea har jag också varit på gymmet en hel del, lyckats få nackspärr, tittat på alldeles för många avsnitt av Shameless, lärt Griffin köra manuell bil och gått på soliga promenader. Några timmars jobb har också klämts in.
 
Tiden har gått så himla fort och nu är det bara några dagar kvar tills Griffin åker tillbaka till USA. Känns inte så bra. Vi försöker ta vara på tiden som vi har kvar tillsammans så gott vi kan iallafall. Kommer sakna honom. Mycket.
 
Något som är roligare att prata om och se fram emot är istället att jag och Louise åker till Thailand och startar våran backpackingresa om 3 veckor. Känns galet. Och helt otroligt spännande. Ska börja skriva mer om detta snart, mer i detalj. 
 
Ciao!
 
 
 
 

En långweekend i Sälen

 
I söndags kom vi hem från en långweekend i Sälen med kompisgänget. Vi åkte 8 personer och bodde i en liten stuga i Tandådalen. Jag blev förvånad över hur kul det var att åka skidor igen, det var flera år sen sist.
Förutom att åka skidor hela dagarna lagade vi god mat, spelade spel, drack öl & bastade. 
 
Dagen vi åkte dit tvingades alla gå upp mitt i natten för att mötas klockan 05.00 redo att åka. När vi kom fram till Tandådalen var det soligt och härligt. Väldigt blådigt uppe på toppen at berget dock vilket gjorde att sittliften var avstängd nästan hela dagen. Inte helt oväntat somnade jag i soffan rätt tidigt den kvällen.
 
Andra dagen tog vi oss till Hundfjället och åkte några backar där innan vi tog oss tillbaka till Tandådalen. Det var den absolut kallaste och blåsigaste dagen och många av liftarna var stängda pga detta.
 
Tredje dagen drog vi till Lindvallen och fick för första gången åka sittliftarna hela dagen. Sjukt mycket snö hade det kommit under natten dock, och backarna var inte så bra pistade så det blev många fall i backarna denna dag.
När vi kände oss färdigåkta tog vi oss mot After Ski'n, men insåg att det var smockat och gick istället till Oleary's för att dricka öl istället. På vägen tillbaka till stugan köpte vi med oss Pizza och myste framför Melodifestivalen.
 
Sista dagen vaknade vi tidigt för att hinna städa och åkte sen tillbaka till Örebro. Toppenresa!
 
 
 
 

Veganska semlor

 
Hej där. De senaste två veckorna har jag testat att äta veganskt (för hälsans skull) och har verkligen älskat det. I slutet av dessa två veckor bestämde jag mig därför för att fortsätta äta veganskt så gott det går iallafall. I och med det så har jag idag, på fettisdagen, bakat veganska semlor. Jag blev förvånad över hur bra resultatet blev. Såå gott!