hemska nyheter

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/10853875/California-drive-by-shooting-Son-of-Hunger-Games-assistant-director-Elliot-Rodger-suspected-of-killing-six.html
 
Shooting i IV igår kväll.
Så jäkla läskigt. Jag var i närheten när det hände, känns så himla overkligt.
 
 

finals week

 
Nu är skolan slut. Eller ja, nästan iallafall. Alla mina finals är över och nu har jag bara en sista fotouppgift som ska lämnas in online vilket betyder att jag inte behöver gå på några fler lektioner denna termin. Jag är så himla chockad fortfarande över hur snabbt det gick. Hela terminen.
 
Glad att jag har en termin till att se fram emot iallafall, de flesta svenskar åker hem efter den här helgen, för gott. Vilket suger...
Men är väldigt glad över att få besök av Lollo snart iallafall! På måndag kommer hon, mindre än en vecka dit!!
Och la familia kommer hit om mindre än en månad så det ska bli jättekul också - saknar er alla!
 
 
 

you're not getting any younger

 
Så typiskt. Jag hade för en gångs skull tänkt ta mig tid att kolla igenom alla bilder på senaste, redigera dem och ladda upp på bloggen men vad händer? Min hårddisk är full såklart. Så ingen redigering tillgänglig och jag har fortfarande en fotouppgift som jag måste göra och ladda upp i datorn innan skolan är slut. Vet inte riktigt vad jag ska göra, vill inte radera allt på datorn utan backup.. well, det får lösa sig på något sätt.
 
Den senaste tiden har varit fullsmackad med massa roligt och jag har som vanligt inte varit så bra på att uppdatera allt, bloggning tar för lång tid helt enkelt. Som bilderna visar så har jag bland annat varit på tivoli, ätit ute alldeles för mycket (men det är ju så billigt här), legat vid poolen, stranden, tittat på solnedgången, festat, umgåtts med både nytt och "gammalt" folk, pluggat massor inför finals, varit sjuk, shoppat, barbecue- och taco kväll osvosv... En hel del med andra ord.