SPRING BREAK

 
Hejhejhej. Nu är det spring break och jag känner mig 100% redo för det! Har som jag nämnt, varit väldigt stressad denna termin så detta lov kommer som en räddning till mig. Två dagar ute i öknen för att campa och resten till att explora i Santa Barbara och ta det lugnt! Känns bra. Väldigt bra.
 
Bilderna här ovan är från i måndags då Bianca frågade om jag ville följa med henne och hennes kompisar till Lizard's mouth för att se solnedgången. Självklart sa jag ja, solnedgångsbesatt som jag är.
 
 

Summer's coming

 
Äntligen kan jag få använda mina klänningar, shorts och kjolar igen! Det har varit rätt "kallt" i Santa Barbara sen jag kom hit efter julen i Sverige men nu börjar temperaturen stiga. Det gör mig lycklig. Nu måste jag bara få lite färg också, det vore extra bra.
 
Hur allt ser ut just nu är att jag och Griffin bor ensamma i lägenheten igen. Estelle flyttade till ett eget ställe igår som passade henne bättre. Att bo tre personer i en 1 bedroom apartment har varit lite kämpigt och kanske inte så ideallt. Det blir nog bättre för oss alla såhär istället!
 
Förutom det så känns det mesta som att det flyter på bra. Blir livrädd på tanken att det är mindre än två månader kvar tills min flygbiljett till sverige tar mig hem igen så försöker att inte tänka på det. Eftersom det är sista terminen nu så försöker jag utnyttja tiden så mycket som möjligt och upptäcka mer delar av Santa Barbara där jag inte varit så mycket. Exempel idag: jag och Estelle tog oss till den rika delen av staden (Montecito) och gick runt där i några timmar vilket var väldigt trevligt!!
 
 

work it work it

 
Vet att det uppskattades (av familjen) att jag laddade upp lite av mitt skolarbete i ett inlägg för ett tag senså jag tänkte göra samma sak igen. Dessa bilder är från hela olika klasser så om du inte förstår någonting om vad det ska föreställa så är det inte konstigt alls. Två av mina kurser är i foto (advertising illustration & fine art photography), en i grafisk design (publication design) och den sista kursen är multimedia (digital imaging = Photoshop). Som jag redan har nämnt så gillar jag mest min photoshopkurs och grafisk design. Foto är inte lika intressant längre tyvärr.