Annie

En långweekend i Sälen
 
I söndags kom vi hem från en långweekend i Sälen med kompisgänget. Vi åkte 8 personer och bodde i en liten stuga i Tandådalen. Jag blev förvånad över hur kul det var att åka skidor igen, det var flera år sen sist.
Förutom att åka skidor hela dagarna lagade vi god mat, spelade spel, drack öl & bastade. 
 
Dagen vi åkte dit tvingades alla gå upp mitt i natten för att mötas klockan 05.00 redo att åka. När vi kom fram till Tandådalen var det soligt och härligt. Väldigt blådigt uppe på toppen at berget dock vilket gjorde att sittliften var avstängd nästan hela dagen. Inte helt oväntat somnade jag i soffan rätt tidigt den kvällen.
 
Andra dagen tog vi oss till Hundfjället och åkte några backar där innan vi tog oss tillbaka till Tandådalen. Det var den absolut kallaste och blåsigaste dagen och många av liftarna var stängda pga detta.
 
Tredje dagen drog vi till Lindvallen och fick för första gången åka sittliftarna hela dagen. Sjukt mycket snö hade det kommit under natten dock, och backarna var inte så bra pistade så det blev många fall i backarna denna dag.
När vi kände oss färdigåkta tog vi oss mot After Ski'n, men insåg att det var smockat och gick istället till Oleary's för att dricka öl istället. På vägen tillbaka till stugan köpte vi med oss Pizza och myste framför Melodifestivalen.
 
Sista dagen vaknade vi tidigt för att hinna städa och åkte sen tillbaka till Örebro. Toppenresa!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress